Let op! Geld lenen kost geld.

Persoonlijke Lening

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit, bijvoorbeeld voor de financiering van een nieuwe mercedes, dan bent u in ieder geval verzekerd van een ongewijzigde rente. De gehele periode blijft de rente op hetzelfde punt. Vanzelfsprekend is juist de zekerheid van deze lening de reden dat er vaak voor deze leenvorm wordt gekozen. U weet immers precies wat u te wachten staat. Doordat er meestal een product mee word gefinancierd is de looptijd redelijk kort, zodat u niet altijd blijft betalen voor iets dat er niet meer is.

Voorbeeld: de aankoop van een nieuwe mercedes
Een Mercedes benzinemotor met 350.000 kilometer dat voor de vijfde keer wisselt van eigenaar gaat uiteraard geen 25 jaar meer mee. Juist voor deze reden wordt de looptijd beperkt. U weet precies waar u dan aan toe bent, de maandlasten per maand en de looptijd dat u er aan vast zit. Anders dan bij een doorlopend krediet kunt u de reeds afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen.

Offerte aanvragen

Bellen voor geld

Voordelig en snel een lening afsluiten? Vergelijk meerdere aanbieders en ontvang een goedkoop voorstel direct per e-mail. Door hierboven op offerte te klikken gaat u direct naar de offerte pagina waar u de lening aan kunt vragen. Uw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Disclaimer | Sitemap | Printvriendelijke versie | © 2008 - 2022 Leningaanvragen - onderdeel van VDZ Lening